LIDL Romania da GRATUIT Zeci de Carduri de Cumparaturi de 150 de LEI Romanilor

LIDL Romania GRATUIT Zeci Carduri Cumparaturi 150 LEI Romanilor

LIDL Romania incepe saptamana in forta astazi, iar asta pentru ca ii anunta pe milioanele de romani din intreaga tara despre faptul ca le ofera gratuit zeci de vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, dar si un premiu principal in valoare de 3.000 de LEI, daca aleg sa profite de tot acum.

LIDL Romania a initiat aceasta campanie ca parte a celei de promovare a produselor Camara Noastra, iar asta pentru ca vine in toate magazinele produse cu specific romanesc, iar daca le cumparam, avem sansa de a castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite chiar acum.

Pentru a putea participa la aceasta campanie speciala pe care LIDL o deruleaza in momentul de fata trebuie doar sa cumparam produse in valoare de 70 de LEI din oricare dintre magazinele din Romania, dar printre ele trebuie sa se numere si unul de la brand-ul Camara Noastra.

LIDL ne ofera 30 de vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, impreuna cu un premiu principal in valoare de 3.000 de euro, iar pentru a fi inscrisi oficial, dupa achizitie trebuie doar sa inscriem bonul de cumparaturi in website-ul companiei pentru a fi luati in considerare pentru premiile oferite.

Cămara Noastră e mereu plină de legende, povești și cele mai grozave gusturi din bucătăria românească. Împreună cu fermieri și producători din întreaga Românie păstrăm rețetele originale și le ducem mai departe.

GUSTĂ DIN TRĂIRILE ROM NEȘTI ȘI C ȘTIGĂ! Cumpără de minimum 70 de lei și cel puțin un produs Cămara Noastră, și poți câștiga: 30 VOUCHERE X 150 DE LEI MARELE PREMIU: 3000 DE EURO.