Telekom: IMPORTANT Anunt pentru MILIOANE de Romani din Intreaga Tara

Telekom IMPORTANT Anunt MILIOANE Romani Intreaga Tara

Telekom, una dintre cele mai mari retele de telecomunicatii din Romania, a anuntat in mod oficial o masura extrem de importanta pe care o aplica in tara noastra, iar asta pentru ca a decis sa investeasca in crearea unei retele de telecomunicatii care sa fie cat mai prietenoasa cu mediul inconjurator.

Telekom spune mai jos ca are un plan prin care antenele sale de telecomunicatii sa fie alimentate cu energie regenerabila pe baza de panouri fotovoltaice, astfel incat consumul acestora sa fie redus cu pana la 90%, o diferenta majora care va reprezenta si un impact substantial pentru Romania.

Avand in vedere ca Telekom Romania are o retea de telecomunicatii care acopera intreaga tara, aceasta masura pe care o aplica acum va avea efecte vaste pentru consumul de energie din Romania, ceea ce va fi benefic pentru milioane de romani, deoarece orica reducere de consum de curent poate aduce si reduceri de preturi.

Telekom Romania face, practic, ceea ce am vazut fazut si de catre alte companii de telecomunicatii din tara noastra pana in momentul de fata, o trecere de la sursele de energie traditionala la cele de energie regenerabila, insa tot acest proces va dura ani de zile, dar in final poate fi extrem de benefic pentru Romania.

Investim pentru a avea o rețea cât mai prietenoasă cu mediul.

Telekom Mobile are un plan ambițios de conectare a antenelor sale la sursele de energie regenerabilă pe bază de panouri fotovoltaice, de a înlocui sistemul tradițional de aprovizionare cu electricitate și a reduce consumul antenelor respective cu până la 90%.