DACIA Are Vesti Proaste cu Privire la Masini, ce Transmite CEO-ul Companiei

DACIA Vesti Proaste Privire Masini Transmite CEO Companiei

DACIA, unul dintre cei mai importanti producatori de automobile din Europa, si singurul producator romanesc de automobile, are vesti foarte proaste pe care le transmite prin vocea CEO-ului Denis Le Vot, acesta afirmand ca desi masinile grupului s-au scumpi, ele se vor mai scumpi.

DACIA spune ca mizeaza pe “rational”, adica nu ofera in randul dotarilor standard unele care sunt oferite de catre alte masini, mergand si pe ideea ca nu toata lumea vrea o masina complicata, dar vrea sisteme esentiale pentru condus, precum aerul conditionat, sau sisteme de asistenta.

Conform presedintelui Denis le Vot, DACIA Romania a avut o crestere de 7% a vanzarilor in 2022 intr-o piata in care vanzarile au scazut cu 10%, insa in ceea ce priveste preturile cresterea acestora ar urma sa continue in 2022, dar si dupa aceea, iar asta pentru ca fabricarea este tot mai scumpa.

DACIA Romania ar urma sa aiba costuri mai mari cu materiie pentru componentele masinilor, iar la acestea se adauga si sistemele de reducere a popularii, care vor fi deasemenea mai scumpe, astfel ca e de asteptat ca automobilele romanesti sa fie si mai scumpe in anii urmatori.

DACIA trece, la fel ca oricare alt producator din intreaga lume, in momentul de fata printr-o faza in care se confrunta cu costuri tot mai ridicate pentru productia de masini, iar asta inseamna ca e foarte posibil sa vedem surprize nu tocmai placute pentru modelele care vor fi lansate in viitor, sau chiar pentru cele actuale.