Enel: IMPORTANTA Informare Oficiala Transmisa Clientilor din Romania

Enel IMPORTANTA Informare Oficiala Transmisa Clientilor Romania

Enel, unul dintre principalii furnizori de de servicii de energie electrica si gaze naturale din Romania, a publicat o noua informare foarte importanta despre care trebuie sa stie milioane de romani in momentul de fata, iar asta pentru ca ni se vorbeste despre transmiterea indexului de consum.

Enel recomanda mai jos folosirea platformei MyEnel pentru transmiterea indexului la gaze naturale si energie electrica pentru a avea parte de facturi cat mai corecte cu datele reale de consum din locatiile noastre, o sectiune speciala din cadrul website-ului companiei permitandu-ne sa facem asta.

Puteti folosi MyEnel atat de pe telefoanele mobile sau desktop, cand vine vorba despre website-ul celor de la Enel Romania, iar daca vreti sa utilizati aplicatia pentru iPhone si Android, atunci puteti face acest lucru la fel de usor, si de rapid, pentru a transmite indexul de consum oricand.

Enel Romania afiseaza in cadrul website-ului, sau a aplicatiei, MyEnel informatii despre istoricul pentru toate indexele de consum pentru energie electrica si gaze naturale, plus citirile facute de catre angajatii sai, asa ca aveti intr-un format foarte simplu, si usor de folosit, toate informatiile de care aveti nevoie.

Folosește aplicația MyEnel ca să ne transmiți indexul la energie electrică și gaze naturale sau ca să achiți, rapid și în siguranță, factura ta la energie.

Accesează MyEnel pe telefonul mobil sau pe desktop, intră în secțiunea „Facturi și plăți”, selectează factura pentru unul sau mai multe locuri de consum și plătește direct din aplicație. Primești imediat confirmarea plății.

Serviciile Enel sunt gândite pentru confortul tău de zi cu zi. Cu aplicația MyEnel îți administrezi cu ușurință contractele de energie electrică sau gaze naturale, soliciți ajutorul în orice problemă și descoperi întreaga lume Enel, direct de pe telefonul mobil.