Kaufland: Noul Anunt OFICIAL, ce le Transmite Clientilor din Romania

Kaufland Notificarea Transmisa Clientilor Gratuit Interesati

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu un numar mare de magazine in toata tara, a publicat un anunt oficial care ii vizeaza pe romanii din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca le vorbeste despre risipa alimentara si ce trebuie sa faca pentru a fi siguri ca nu se ajunge la asa ceva.

Kaufland le recomanda romanilor sa depoziteze alimentele in functie de data lor de expirare, si sa isi faca o lista cu toate alimentele pe care le au, dar si cu termenul lor de valabilitate, iar asta pentru ca noi sa le putem folosi chiar daca au petrecut o perioada mai mare de timp in spatiul de depozitare ales initial.

Recomandarea celor de la Kaufland Romania vine pentru a ne ajuta sa reducem risipa alimentara, o problema globala care afecteaza foarte multe tari, si care in final afecteaza omenirea in totalitatea ei, astfel ca e bine sa fim foarte atenti la sfaturile de acest gen care vin de la companii precum aceasta.

Kaufland Romania face de ceva vreme recomandari de acest gen pentru oamenii care sunt cu adevarat interesati sa reduca risipa alimentara, iar asta pentru ca asa isi pot reduce inclusiv banii pe care ii aloca lunar pentru mancare, insa ajuta deasemenea si la reducerea consumului general in Romania.

Uneori se întâmplă să depozităm alimentele și să uităm de ele. Iar atunci când le găsim, descoperim că au expirat sau că nu mai sunt bune.

Depozitează alimentele în funcție de data lor de expirare și fă-ți o listă cu tot ce ai, trecând și termenul lor de valabilitate. Astfel, vei știi mereu ce ai acasă și nu vei mai cumpăra ceva identic doar pentru că ai uitat că îl ai deja.