Carrefour Anunta o Decizie Oficiala, ce se Intampla in Magazinele din Romania

Carrefour Anunta Decizie Oficiala Intampla Magazinele Romania

Carrefour are vesti excelente pentru romanii din itnreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca a dezvaluit in mod oficial ceea putem face in magazinele sale in urmatoarele zile, iar asta pentru ca daca alegem sa reciclam PET-uri, vom avea ocazia de a cumpara legume si fructe romanesti.

Carrefour explica mai jos cum functioneaza acest sistem in momentul de fata, iar daca erati interesati sa beneficiati de un sistem de acest gen, atunci acum este cazul sa faceti totul, inainte ca sistemul sa dispara din cadrul magazinelor, desigur dupa cele 5 zile in care va fi activ acum.

Plata cu PET pregătește a 4-a ediție! Și anul acesta, avem o surpriză pentru tine! Timp de 5 zile vei putea cumpăra fructe și legume românești din 20 de magazine Carrefour din țară la doar 1 PET/bucată.

Mai mult, pe lângă PET-uri, poți aduce și doze de aluminiu și ambalaje de sticlă. Iar pentru fiecare PET DORNA adus la stație, cantitatea se dublează. Iar asta nu e tot!

De acum, vei putea folosi echipamentele inteligente de colectare separată a ambalajelor de băuturi (Reverse Vending Machines), puse la dispoziție de partenerul nostru în program Envipco România! Urmărește pagina de Facebook Carrefour și intră pe website să afli când ajungem în orașul tău!

Orice comportament responsabil #sepune pentru tine, pentru natură dar și pentru producătorii locali! Te așteptăm! Aflată la a patra ediție, Plata cu PET este o inițiativă Carrefour România parte din programul Punem Preț Pe Plastic, derulată anul acesta în parteneriat cu Coca-Cola HBC ROM NIA @DupăNoi și GreenPoint Management cu susținerea Green PC Ambalaje, Financiar Recycling, Professional Recyle și Envipco România.