IMPORTANT Mesaj al Orange pentru MILIOANE de Clienti din Toata Romania

IMPORTANT Mesaj Orange MILIOANE Clienti Toata Romania

Orange le-a transmis clientilor din Romania un mesaj foarte important in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care ne aduce gratuit o serie de beneficii pe care nu ar trebui sa le trecem foarte usor cu vederea in momentul de fata, pentru ca ar putea fi de folos.

Orange promoveaza Orange Money printre clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a hotarat sa ofere pentru romani benefici sub forma de bani returnati pentru cumparaturi, sau chiar rate fara dobanda, ceva ce desigur ca oricine s-ar bucura sa primeasca in momentul de fata.

Conform celor de la Orange Romania, pentru cardurile de credit VISA emise de Orange Money se ofera 7% bani inapoi la platile facute la supermarket, sau in calatorii, dar si rate fara dobanda pentru achizitii pe care le facem in Romania, sau strainatate, daca platim minim 300 de LEI.

Orange Romania are pe website-ul sau toate informatiile detaliate cu privire la ceea ce putem primi in momentul de fata cand vine vorba despre alegerea Orange Money, asa ca daca sunteti interesati sa emiteti un card, atunci puteti citi pe website-ul operatorului toate detaliile importante.

Vrei sa nu mai pierzi ofertele importante? Sau sa nu mai lasi cumparaturile sa astepte? Dar ce zici sa nu mai amani calatoria visata? Cu cardul de credit VISA de la Orange Money ziua de salariu este in fiecare zi, ca tu sa cumperi ce-ti doresti.

Iata ce super avantaje ai: 7% bani inapoi, la platile la supermarket sau in calatorii, rate fara dobanda pentru orice tranzactie mai mare de 300 lei, oriunde in lume.