BRD Romania: Hotararea IMPORTANTA Adusa in Atentia Clientilor Romani

BRD Romania Hotararea IMPORTANTA Adusa Atentia Clientilor Romani

BRD Romania le transmit clientilor din toata Romania o informare extrem de importanta prin care le aduce la cunostinta o decizie pe care a pus-o deja in aplicare in Romania, si care are menirea de a le oferi posibilitatea de a face plati instant catre conturile prietenilor de la alte banci.

BRD Romania explica mai jos cum functioneaza acest sistem, iar asta pentru ca orice fel de transferuri facute de catre noi, in limita maxima de 50.000 de LEI, catre persoane fizice care au conturi la bancile de mai jos, vor fi procesate in maxim 20 de secunde din momentul trimiterii lor.

Conform celor de la BRD, banii ajung instant la persoanele catre care sunt trimise, sistemul functionand non stop in Romania, asa cum am aflat si de la celelalte banci care fac parte din sistemul de plati instant care a fost implementat intr-un final si in Romania pentru clientii bancilor.

BRD este una dintre ultimele banci care a implementat acest sistem de plati instant, pentru ca dupa cum puteti vedea mai jos, exista destule alte banci care au implementat deja sistemul, si care ne ofera de ceva vreme posibilitatea de a face transferuri bancare instant cu alte banci din tara.

Faci o bucurie sau primesti o bucurie: banii ajung instant între băncile participante la sistem 24/7, 365 zile. Prin aplicatia YOU, platile interbancare sunt atat de simple.

Poți face plăți interbancare (Banca Transilvania, CEC Bank, Libra Internet Bank, BCR, Vista Bank, Patria Bank, Raiffeisen Bank) cu sume mai mici de 50.000 lei, fără comision diferențiat. Plățile sunt procesate în maximum 20 de secunde, oricând, 24/7, 365 de zile pe an, pentru persoane fizice, beneficiarul sumei are acces instant la fondurile încasate.

BRD Romania Hotararea IMPORTANTA Adusa Atentia Clientilor Romani plati instant