Kaufland Confirma ce da GRATUIT Romanilor, Anuntul Oficial pentru Clienti

Kaufland Confirma GRATUIT Romanilor Anuntul Oficial Clienti

Kaufland a decis sa-i anunte pe clientii din toata Romania ceea ce le ofera gratuit incepand chiar din cursul zilelor acestora, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre vesti extrem de bune, pentru ca ni se ofera posibilitatea de a castiga vouchere in valoare de 500 de LEI.

Kaufland stie foarte bine ca exista multi romani dornici sa profite de ofertele pe care le are, dar si de promotiile de acest gen in cadrul carora ne ofera posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, si nu trebuie sa faceti prea multe pentru a participa.

Conform regulamentului pe care Kaufland Romania l-a publicat, pentru a participa la aceasta promotie speciala trebuie doar sa lasam un comentariu la postarea de mai jos in care sa etichetam un prieten care este inventiv in bucatarie, iar asa suntem in mod automat inscrisi in campanie.

Kaufland Romania spune ca va extrage castigatigatorii acestei campanii la inceput de luna octombrie, dar ea se desfasoara pana in data de 28 septembrie, deci inca mai avem ceva timp la dispozitie pentru a ne inscrie si a participa la aceasta promotie speciala care se desfasoara in tara noastra.

CONCURS: Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi care este cel mai inventiv prieten în bucătărie!

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Detalii și regulament pe website. Concursul se încheie pe 28 septembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 03-05 octombrie! Baftă multă!