Vladimir Putin Refuza Retragerea Armatei Ruse din Regiunea Herson a Ucrainei

Vladimir Putin Refuza Retragerea Armatei Ruse din Regiunea Herson a Ucrainei

Vladimir Putin refuza cererea de regragere a comandatilor armatei ruse din regiunea Herson a Ucrainei, iar asta pentru ca presedintele Rusiei este mult mai direct implicat in deciziile care se iau pe frontul din Ucraina in aceasta perioada, totul pentru ca nu vrea sa arate slabiciune in fata contraofensivei Rusiei.

Vladimir Putin nu a refuzat chiar tot ceea ce au cerut comandantii sai, acceptand unele recomandari facute de catre ei, insa in final refuza sa se retraga din vreuna dintre regiunile pe care le-a ocupat, si trimite sute de mii de oameni pe frontul din sudul Ucrainei pentru a controla in continuare zonele pe care le-a ocupat.

“Putin respinge cererile comandanților de a se retrage din Herson. Președintele rus Vladimir Putin a fost implicat mai direct în planificarea războiului Rusiei în Ucraina, relatează New York Times, citând oficiali americani nenumiți.

Deși a acceptat unele recomandări ale comandanților ruși, se pare că implicarea sporită a lui Putin pe câmpul de luptă a „creat tensiuni”.”