WhatsApp a Luat o Hotarare RADICALA pentru Binele a Milioane de Oameni din Iran

WhatsApp Luat Hotarare RADICALA Binele Milioane Oameni Iran

WhatsApp a lua o hotarare extrem de importanta care pune compania intr-o pozitie extrem de importanta la nivel global, iar asta pentru ca a confirmat in mod oficial faptul ca nu urmeaza sa blocheze comunicarea in Iran prin intermediul platformei sale de mesagerie in timpul revoltelor.

WhatsApp afirma ca va continua sa le permita oamenilor sa comunice in mod sigur in aceasta perioada in care ei incearca sa provoace schimbari radicale in societatea iraniana, iar in ciuda eforturilor autoritatilor, se pare ca platforma de mesagerie nu e dornica sa limiteze capacitatea oamenilor de a comunica.

Cei de la WhatsApp Messenger asigura comunicarea pentru milioane de oameni din Iran in momentul de fata, multi folosind platforma de mesagerie pentru a se organiza in cadrul protestelor care au loc, dar nu doar atat, astfel ca mentinerea serviciului functional e foarte importanta.

WhatsApp Messenger isi asuma un rol extrem de serious cand vine vorba despre situatia din Iran, iar asta pentru ca actioneaza impotriva masurilor pe care le iau autoritatile de acolo, ele cenzurand in mod regulat comunicatiile oamenilor, dar si website-urile, sau platformele online pe care le acceseaza.

Existăm pentru a conecta lumea în mod privat. Sustinem dreptul oamenilor de a beneficia de mesagerie privata. Nu blocăm numerele iraniene. Lucrăm pentru a menține prietenii noștri iranieni conectați și vom face orice în limita capacității noastre tehnice pentru a ne menține serviciul funcțional

Scopul nostru principal este să oferim posibilitatea unei comunicări confidențiale oriunde în lume. Credem că accesul la mijloace private și confidențiale de comunicare este dreptul tuturor oamenilor. Nu am blocat comunicarea pe telefoanele din Iran.