Volodimir Zelenski Avertizeaza cu privire la Seriozitatea Amenintarilor Nucleare ale lui Vladimir Putin

Volodimir Zelenski Avertizeaza cu privire la Seriozitatea Amenintarilor Nucleare ale lui Vladimir Putin

Volodimir Zelenski avertizeaza ca presedintele rus Valdimir Putin este serios atunci cand ameninta lumea cu atacuri nucleare, si ca lansarea unor arme cu capacitate nucleara asupra Ucrainei este o realitate care trebuie luata serios in calcul.

Volodimir Zelenski cere in continuare intregii lumi sa puna presiune pe Vladimir Putin pentru a-i limita posibilitatile de a ataca oricare dintre tarile care sunt vizate de catre amenintarile sale nucleare, ceva ce desigur ca nu poate fi facut usor, dar trebuie sa fie o prioritate pentru multa lume acum.

“Zelensky crede că Putin nu blufează cu privire la amenințările nucleare. Președintele Volodimir Zelenski a spus că amenințările dictatorului rus Vladimir Putin de a folosi arme nucleare „ar putea fi o realitate”. El a adăugat că Putin „vrea să sperie lumea întreagă” cu șantaj nuclear.

„Nu cred că blufează. Cred că lumea îl descurajează și îi limitează amenințarea”, a spus Zelensky într-un interviu pentru CBS. „Trebuie să continuăm să punem presiune pe el și să nu-i lăsăm să continue.””