WhatsApp: Anuntul Surprinzator al lui Novak Djokovic pentru Fani

WhatsApp Anuntul Surprinzator Novak Djokovic Fani

WhatsApp aduce in atentia lumii intregi un anunt facut de catre celebrul jucator de tenis Novak Djokovic, iar in baza lui incearca sa le prezinte oamenilor din intreaga lume faptul ca reteaua de mesagerie este populara inclusiv in randul sportivilor extrem de populari, indiferent in ce sport activeaza.

WhatsApp ne prezinta o declaratie data de catre Novak Djokovic zilele trecute, cand a afirmat ca marii jucatori de tenis au un grup special in cadrul platformei de mesagerie in care discuta intre ei atunci cand nu se intalnesc la turnee, ceva ce desigur ca vine ca o dezvaluire foarte interesanta.

Pe de alta parte, platformele de mesagerie sunt folosite in mod constant de catre diversi oameni pentru a comunica, astfel ca folosirea WhatsApp Messenger intr-un asemenea scop si de catre atletii profesionisti, si extrem de cunoscuti, este ceva cat se poate de normal, pana la urma.

WhatsApp Messenger este o platforma de mesagerie atat de populara incat e destul de greu sa gasesti pe cineva care sa nu aiba un cont in cadrul sau, fie ca este vorba despre atleti profesionisti, politicieni, magistrati, politisti, si nu numai, toata lumea avand nevoie sa comunice in viata de zi, cu zi.

WhatsApp va continua sa ofere prin intermediul aplicatiei sale functii care sa fie de interes pentru cat mai multa lume, asa ca nu e exclus ca in viitor sa vedem si alte personalitati care confirma faptul ca folosesc platforma de mesagerie, mai ales ca ea devine din ce, in ce, mai populara.