Informarea Kaufland foarte IMPORTANTA cu Schimbari in Magazinele din Tara

Informarea Kaufland foarte IMPORTANTA cu Schimbari in Magazinele din Tara

Kaufland, unul dintre cele mai mari hypermarket-uri din Romania, are pentru toti romanii un anunt extrem de important despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca a luat o hotarare care vizeaza toate magazinele din toata tara, si ea este una foarte buna pentru noi.

Kaufland ii anunta pe toti romanii in legatura cu faptul ca un nou catalog de produse este disponibil chiar de acum cu promotii la produse care sunt vandute in toate magazinele din tara noastra, si e important sa fiti atenti la oferte, pentru ca s-ar putea sa gasiti multe promotii excelente.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la Kaufland Romania prezinta cateva promotii speciale pentru romanii din intreaga tara, insa acestea sunt doar unele dintre cele de care putem profita chiar acum, daca suntem cu adevarat dornici de acest lucru, mai ales ca exista surprize multe.

Kaufland Romania actualizeaza in mod regulat promotiile pe care le are pentru produsele pe care le putem cumpara din magazinele sale, astfel ca promotiile de acest gen sunt ceva normal, si sunt oferite in mod regulat, deci nu ar trebui sa le trecem cu vederea atat timp cat sunt disponibile acum.

O ofertă specială pentru iubitorii de cafea. Săptămâna aceasta ai 25% reducere la toată gama de produse Nescafe Brasero dacă scanezi Kaufland Card la casele de marcat. Te așteptăm! Consultă ofertele nostre pe website.