Anunturile lui Volodimir Zelenski in Plin Razboi intre Ucraina si Rusia

Anunturile lui Volodimir Zelenski in Plin Razboi intre Ucraina si Rusia

Volodimir Zelenski a publicat un nou mesaj care ii vizeaza pe cetatenii Rusiei, iar asta pentru ca readuce in atentie absurditatea razboiului din Ucraina, dar si masurile fara sens care sunt luate de catre Kremlin, inclusiv mobilizarea a sute de mii de oameni care sunt trimis pe front fara echipament, sau pregatire.

În ciuda lipsei de sens a războiului pentru Rusia și a pierderii inițiativei de către ocupanți, comanda armatei ruse îi urmărește în continuare până la moarte. Încercările constante ale ofensivei rusești asupra regiunii Donețk vor intra cu siguranță în istoria războaielor ca una dintre cele mai cinice crime ale propriilor soldați.

Când vedem asta, când vedem aceste ofensive, suntem din nou convinși că mobilizarea rusă este o încercare sinceră de a oferi comandanților de pe teren un flux constant de „carne de tun”. Nu există alt sens în mobilizarea rusă. Au simțit că vor pierde, și pur și simplu încearcă să amâne acest moment, să asigure măcar ceva activitate pe front, să pună măcar pe cineva cu o armă în mână în locul mortului.

Din păcate, societatea rusă nu este încă conștientă de toată brutalitatea guvernului rus față de propriul popor. Dar trebuie să facem totul pentru ca fiecare cetățean al Rusiei să recunoască că propriul său stat îl privează de cel mai important lucru – dreptul la viață.

Lupta pentru libertate continuă nu numai în primele linii. Curajul eroilor noștri pe frontul militar face posibil să ne ținem și pe alte fronturi – în primul rând pe cel economic. Și este un semnal extrem de bun pentru frontul economic că jucători investitori atât de puternici susțin statul nostru.

Lumea financiară vede în sfârșit: noi suntem cei în care au încredere cei mai puternici. Sunt recunoscător investitorilor Horizon Capital Growth Fund IV pentru atenția acordată Ucrainei. Și pentru a înțelege că este mai bine să investim în oamenii noștri, în ideile și companiile ucrainenilor chiar acum – într-un moment în care investiția înseamnă că vă alăturați victoriei noastre.