E.ON: IMPORTANT Mesaj pentru Clientii din Romania, Impactul la Facturi

E.ON IMPORTANT Mesaj Clientii Romania Impactul Facturi

E.ON, compania cu unul dintre cele mai mari numere de clienti care folosesc serviciile de furnizare de energie electrica si gaze naturale, ii informeaza pe romanii din intreaga tara in momentul de fata in legatura cu un beneficiu extrem de important care este disponibil in mod oficial.

E.ON le permite romanilor sa-si actualizeze din contul de client de pe website-ul sau informatiile cu privire la conventia de consum, adica o anexa la contractul de furnizare a energiei, in baza ei putand fi calculata valoarea facturii daca nu se transmite indexul autocitit de catre clientul final.

Conform informatiilor celor de la E.ON Romania, in cadrul platformei MyLine apar informatii cu privire la plata pe care urmeaza sa o facem in baza conventiei de consum pe care o setam pe website-ul companiei, deci vom sti mult mai clar cat urmeaza sa platim pentru o factura cand aceasta va fi emisa.

E.ON Romania ofera posibilitatea de a actualiza conventia de consum atat prin intermediul aplicatiei pentru telefoane MyLine, cat si prin intermediul platformei online, astfel ca in final noi alegem cum anume dorim sa folosim aceasta resursa pentru a reduce valoarea facturilor noastre.

Actualizeaz-o ori de câte ori ai nevoie, direct din contul tău E.ON Myline. Este anexa la contractul tău de furnizare care conține cantitățile lunare estimate de energie, în kWh sau mc.

Dacă nu dai indexul autocitit și nu se citește contorul de către Operatorul de Distribuție, o vom folosi la calculul facturilor de estimare. În timp ce o completezi, vezi și valoarea aproximativă a viitoarei facturi, în lei, inclusiv modul de calcul al valorii, ca să înțelegi toate componentele incluse.