IMPORTANTE Anunturi ale LIDL Romania pentru Milioanele de Clienti Romani

IMPORTANTE Anunturi LIDL Romania Milioanele Clienti Romani

LIDL Romania a publicat doua anunturi foarte importante care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa faca o serie de schimbari in toate magazinele, iar despre ele e bine sa stim cu totii in momentul de fata pentru ca vestile sunt extrem de importante pentru noi.

LIDL Romania ne spune in primul rand faptul ca noi cupoane pentru LIDL Plus sunt disponibile in aplicatia pentru iPhone si Android chiar de acum, iar noi le putem activa si folosi in oricare dintre magazinele sale din Romania pentru a beneficia de reduceri in baza ofertelor existente.

Oricine poate sa isi faca un cont LIDL Plus pentru a beneficia de promotiile pe care LIDL le are, ele fiind actualizate in mod constant de catre lantul de supermarket-uri, iar prin intermediul aplicatiei putem vedea foarte rapid si usor de fiecare data cand sunt disponibile altele noi pentru noi.

LIDL a ales deasemenea sa faca un nou catalog cu un cos de cumparaturi care are produse care costa sub 100 de LEI, totul in scopul de a ajuta romanii care au probleme cu banii in aceasta perioada, iar pe website-ul sau puteti vedea ceea ce a pregatit compania pentru noi.

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni.

Ți-am pregătit un coș întreg pentru toată familia, sub 100 de lei! Vezi toate produsele pe website.