Enel: Informare de ULTIMA ORA cu un Anunt Important pentru Clientii Romani

Enel Informare ULTIMA ORA Anunt Important Clientii Romani

Enel, una dintre cele mai mari si importante companii de energie din Romania, a publicat un extrem de important anunt de ultima ora pentru milioane de romani din intreaga tara in care le vorbeste despre modul in care se plafoneaza preturile la energie electrica in momentul de fata.

Enel explica mai jos faptul ca in baza legislatiei aflate acum in vigoare, plafonarea se face in functie de consumul mediu lunar de electricitate inregistrat in cursul anului trecut de catre clienti, deci nu se face in baza consumului actual, ceea ce este o distinctie extrem de importanta.

Felul in care aceasta plafonare se face pentru clientii Enel Romania, sau ai altor companii din sectorul energetic, a fost decis de catre Guvernul Romaniei prin Ordonanta de urgenta adoptata la finalul lunii august, deci daca sunteti interesat de date complete, o puteti cauta si verifica.

Enel Romania spune ca pe pagina a treia a facturilor pe care le trimite clientilor din tara noastra este mentionat consumul mediu lunar de anul trecut, astfel ca stiti pana la ce valoare de consum se va face plafonarea, intr-un maxim de 255 kWh, dupa care veti plati pretul intreg.

Află, mai jos, cum se aplică schema de plafonare a prețurilor la energie electrică, pentru clienții casnici, începând cu data de 1 septembrie 2022, conform OUG 119/2022. Este important de știut că facturarea se va face în funcție de consumul mediu lunar de electricitate înregistrat de tine anul trecut, conform măsurilor legislative.

Dacă ești clientul Enel Energie sau Enel Energie Muntenia pe piața concurențială de energie electrică, găsești consumul tău mediu lunar de anul trecut pe pagina a treia a facturii tale. Informează-te corect despre cele mai recente modificări legislative în domeniul energiei.