E.ON: IMPORTANTA Informare Oficiala pentru Clientii din Romania Intreaga

E.ON IMPORTANTA Informare Oficiala Clientii Romania Intreaga

E.ON, compania furnizoare de energie electrica si gaze naturale cu milioane de clienti in Romania, le vorbeste clientilor intr-o noua informare foarte importanta despre ceea ce ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca explica in website-ul sau cum e formata factura de consum.

E.ON explica in detaliu pe website-ul sau cum se impart atat facturile pentru energie electrica, cat si gaze naturale, iar asta pentru ca exista multiple elemente din cauza carora aceste facturi au valori mari, si e important ca oamenii sa stie ceea ce se ascunde in spatele lor cand le primesc.

Preturile pe care E.ON Romania le practica la energie electrica sunt diferite fata de cele ale altor furnizori, in special, Hidroelectrica, asa ca e important sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce este explicat in imaginea de mai jos, va puteti face o idee cu privire la ceea ce platiti.

E.ON Romania are pe website-ul sau o varietae de informatii cu privire la preturile pentru energia electrica si gazele naturale, iar inainte de a accepta o oferta pentru un contract, e important sa va uitati cu atentie la toate informatiile care sunt oferite de catre companie pentru noi.

Până să ajungă să fie furnizată în casa ta, energia este produsă, achiziționată și transportată, iar mai apoi distribuită printr-o infrastructură de conducte sau cabluri. Până în casa ta, energia parcurge drumul de la producător la distribuitor, apoi la furnizor.

Toate aceste activități se regăsesc pe factură și, ca un efect de domino, influențează valoarea de plată. Ele sunt facturate de furnizorul tău E.ON, dar sunt plătite mai departe către companiile care le gestionează. Hai să înțelegem pas cu pas din ce este compus prețul pe care îl achiți!

Tariful de furnizare, sau energia activă, reprezintă doar o parte din totalul facturii tale. În piața liberă, acesta nu mai este supus reglementărilor ANRE. Costurile aferente distribuţiei şi transportului, certificatele verzi și contribuţia pentru cogenerare sunt, de asemenea, cuprinse în factură şi rămân componente reglementate de ANRE. Indiferent de furnizorul ales de tine, tarifele componentelor reglementate sunt aceleași.

E.ON IMPORTANTA Informare Oficiala Clientii Romania Intreaga compozitie