Rusia se Pregateste sa Anunte Anexarea Teritoriilor in care s-au Organizat Referendumuri

Rusia se Pregateste sa Anunte Anexarea Teritoriilor in care s-au Organizat Referendumuri

Rusia se pregateste sa anunte anexarea teritoriilor din Ucraina in care au fost organizate referendumuri nerecunoscute de catre intreaga lume, iar conform presei de la Moscova, Vladimir Putin ar urma sa anunte in cursul zilei de maine ca toate cele 4 regiuni ale Ucrainei vor fi alipite teritoriului Federatiei Ruse.

Rusia a spus ca in urma unui asemenea anunt, va putea sa foloseasca orice fel de arme pentru a-si proteja teritoriul, iar asta include si folosirea de arme nucleare, ceva ce a inceput sa ingrijoreze intreaga lume, mai ales ca Vladimir Putin nu prea mai pare sa aiba de ales pentru a castiga ceva in cadrul acestui razboi.

“Kremlin to announce annexation of Ukrainian territories on Sept. 30. Russian leaders will hold a ceremony to sign “the agreements” on the accession of the occupied Ukrainian territories to Russia, said Dmitry Peskov, Vladimir Putin’s press secretary.

At the ceremony, the Russian dictator will also deliver a speech and meet with Moscow-installed proxies, according to Russian-controlled news agency RIA Novosti.”