WhatsApp face o SCHIMBARE Majora in Aplicatia pentru iPhone si Android

WhatsApp face SCHIMBARE Majora Aplicatia iPhone Android

WhatsApp pregateste una dintre cele mai importante modificari pentru telefoanele iPhone si Android din anul 2022, iar asta pentru ca este hotarata sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a salva mesajele trimise cu termen de expirare. Stiti deja de ceva vreme ca WhatsApp ne permite sa trimitem mesaje care au un termen de expirare, dupa care ele sunt sterse automat din conversatiile de pe iPhone si Android.

WhatsApp a creat aceasta functionalitate pentru a ne permite sa comunicam in moduri noi cu persoanele dragi din vietile noastre, insa acum face o modificare pentru acest sistem apreciat de multa lume de ceva vreme deja. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa elimine functionalitatea in baza careia mesajele pot fi trimise cu perioada limitata de valabilitate, iar ele ar putea fi pastrate de catre noi in conversatii.

WhatsApp face o SCHIMBARE Majora in Aplicatia pentru iPhone si Android

WhatsApp face SCHIMBARE Majora Aplicatia iPhone Android mentinere mesaje

WhatsApp ne va oferi optiunea de a pastra mesajele de acest gen, ele fiind salvate intr-o sectiune speciala care va fi accesibila din meniul cu informatii pentru o anumita conversatie, dupa cum puteti vedea si mai jos. Mesajele salvate in acest mod pot fi vazute oricand in viitor, si pot fi salvate de catre oricine participa la o conversatie, insa acum este modificata si aceasta functionalitate pentru a se oferi mai multa flexibilitate oamenilor.

WhatsApp s-a gandit ca n-ar strica daca ar decide sa ofere inclusiv optiunea de a reactiva data de expirare pentru mesaje, iar cand se intampla acest lucru, daca acea perioada a trecut, atunci mesajul va fi sters automat, iar nimeni nu il va putea salva. Decizia aceasta readuce, practic, lucrurile, la situatia initiala, deci e bine sa stiti ce fel de efect are implementarea acestor optiuni noi pentru WhatsApp pe care compania le-a gandit pentru toata lumea.

WhatsApp mai are si alte schimbari importante pregatite pentru a fi oferite pentru miliardele de utilizatori care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, asa ca trebuie sa asteptam pana cand totul va fi disponibil in mod oficial pentru noi.