DACIA are PROBLEME Serioase, ce Decizie a Luat pentru Masini

DACIA PROBLEME Serioase Decizie Luat Masini

DACIA intampina noi probleme serioase in momentul de fata, probleme pe care le-a recunoscut in mod oficial compania romaneasca, iar ele inseamna batai de cap in plus pentru clientii care au comandat inainte de 16 iunie modelele Spring si Jogger. Conform celor de la DACIA, aceste modele de masini vor fi livrate mai greu de catre companie din cauza penuriei de componente care afecteaza intreaga piata auto de mai bine de 2 ani de zile.

DACIA spune ca modelele Spring si Jogger comandate inainte de 16 iunie de catre clienti vor fi livrate abia in februarie si martie, mult mai tarziu decat se astepta multa lume care dorea cu mare interes sa primeasca masina recent cumparata. Problema desigur ca nu tine de compania romaneasca, ci tine de partenerii care nu-i pot livra componentele de care are nevoie, dar asta e o poveste veche care nu pare sa mai aiba vreun sfarsit.

DACIA are PROBLEME Serioase, ce Decizie a Luat pentru Masini

DACIA a incercat in ultimul an de zile sa reduca termenele de livrare pentru masinile pe care le vinde, insa din pacate nu a avut foarte mult succes in tot ceea ce si-a propus, iar acest lucru nu este tocmai o foarte mare surpriza pentru cineva. Partea buna a acestei probleme sta in faptul ca DACIA va livra noile modele ale Jogger si Spring cu noua identitate pe care a prezentat-o pentru noile modele de masini acum cateva zile.

DACIA va face modificarile estetice pentru masini fara a percepe vreun cost suplimentar pentru clientii care le-au comandat inainte de 16 iunie, chiar daca ele cresc pretul final al masinilor cu aproximativ 1.100 de euro, in final. Aceasta decizie reprezinta un beneficiu major pentru clientii care asteapta aceste masini ale celor de la DACIA, deci vorbim despre vesti foarte bune pentru toti cei care asteapta cu interes sa fie livrate masinile comandate de la compania romaneasca.

DACIA va avea, cel mai probabil, probleme pana la final de an 2022 din cauza penuriei de componente, astfel ca e de asteptat ca si modelele care sunt comandate in aceasta perioada sa fie afectate de livrari intarziate in cursul urmatoarelor luni.