Kaufland da iar GRATUIT Vouchere de 500 de LEI Romanilor din Toata Tara

Kaufland da iar GRATUIT Vouchere de 500 de LEI Romanilor din Toata Tara

Kaufland ii surprinde din nou pe milioanele de romani care ajung in magazinele sale din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa ofere posibilitatea de a primi gratuit vouchere in valoare de 500 de LEI pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele sale, dupa cum puteti vedea mai jos, dar totul pentru o perioada limitata de timp.

Kaufland explica mai jos faptul ca startul unei noi runde a campaniei prin intermediul careia ofera vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, trei fiind oferite de catre compania din Romania pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de aceasta promotie speciala derulata acum.

Dupa cum scrie si in mesajul de mai jos al celor de la Kaufland Romania, pentru a putea benfeicia de aceasta promotie speciala, trebuie sa lasam un comentariu la postarea de pe Facebook pentru promotie, si sa etichetam o persoana cu care am merge la cumparaturi in oricare dintre magazinele sale.

Kaufland Romania spune ca mai multe comentarii aduc si mai multe sanse de castig, conform regulamentului de pe website-ul sau, astfel ca avem sansa de a fi unul dintre norocosii care va primi oricare dintre cele 3 vouchere, insa numai daca participam pana pe data de 5 octombrie la campanie.

CONCURS: Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul care stă “la volanul’ căruciorului atunci când mergi prin Kaufland!

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Detalii și regulament pe website! Concursul se încheie pe 05 octombrie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 12-14 octombrie! Baftă multă!