Enel: IMPORTANTA Informare VIDEO Detaliata Transmisa Clientilor din Romania

Enel IMPORTANTA Informare VIDEO Detaliata Transmisa Clientilor Romania

Enel, furnizor de energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani, a facut astazi o informare video foarte detaliata si extrem de importanta prin care incearca sa le ofere tuturor clientilor din tara informatii detaliate cu privire la modul in care functioneaza plafonarea pentru electricitate si gaze, aplicabil de la 1 septembrie 2022.

Enel explica in clipul video de mai jos cum se aplica prevederile OUG 119/2022 pentru milioane de romani din intreaga tara incepand de la 1 septembrie, astfel incat preturile pentru gaze naturale si energie electrica sa fie mai mici decat cele care sunt percepute in mod normal de companie de la romani care ii sunt clienti acum.

Explicatiile pe care le veti auzi si vedea mai jos, se vor vedea in facturile pe care Enel Romania le va trimite incepand din luna octombrie catre romanii din toata tara pentru serviciile de care beneficiaza, astfel ca este extrem de important sa va uitati cu foarte mare atentie la absolut toate detaliile care sunt explicate pe indelete.

Enel Romania va aplica plafonarea pentru preturile la energie electrica si gaze naturale indiferent de consumul mediu inregistrat in anul 2021 de catre clientii din Romania, asa ca e bine sa stiti cat veti avea de platit pentru ceea ce consumati inainte ca factura voastra sa fie emisa de catre companie.

Pentru a limita efectele creșterii fără precedent a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, clienții Enel beneficiază, conform criteriilor de eligibilitate, de noile prevederi referitoare la plafonarea prețurilor la energie cu aplicabilitate de la 1 septembrie, conform OUG 119/2022.

Află cum se calculează măsurile de sprijin și cum se facturează consumul de energie, în sesiunea LIVE alături de Ioana Krekan, Manager Activare și Facturare și Ana Maria Ciufu, Manager Training Operațiuni, pe 30 septembrie, începând cu ora 14.00, pe pagina noastră de Facebook și pe canalul YouTube Enel România.