Engie: IMPORTANTA Informare Oficiala pentru Clientii din Toata Romania

Engie IMPORTANTA Informare Oficiala Clientii Toata Romania

Engie, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza energie electrica si gaze romanilor, ii informeaza in mod oficial pe toti clientii din Romania in legatura cu modul in care ei isi vor putea transmite indexul de consum pentru ca factura pe care o primesc sa aiba o valoare cat mai apropiata de realitate.

Engie explica in cadrul website-ului sau care sunt metodele prin care putem transmite index-ul autocitit pentru ca in fiecare luna sa platim doar sume bazate pe consumul real pe care il avem, asta desigur pana cand angajatii sai citesc in teren contoarele si sunt emise regularizari pentru noi.

Dupa cum puteti vedea si in informatiile de mai jos, de pe website-ul Engie Romania, putem transmite indexul de consum direct pe website-ul companiei intr-o sectiune speciala, sau folosind aplicatia pentru iPhone si Android care este pusa la dispozitie de catre ea pentru oricine este interesat.

Engie Romania simplifica foarte mult viata clientilor cu servicii de acest gen, si este important ca oricine este interesat de ele sa si stie cum sa le foloseasca, astfel incat atunci cand vrea sa transmita indexul de consum, sa o poata face rapid pentru a avea o factura cat mai apropiata de realitate.

Dacă nu ai încă un cont online, poți crea unul aici. Accesează secțiunea Index, iar apoi alege dacă vrei să transmiți indexul pentru gaze naturale sau energie electrică. Instalează aplicația disponibilă în Google Play și App Store, iar apoi conectează-te cu datele de autentificare ale contului online.

În perioada de transmitere, utilizând aplicația poți comunica simplu și ușor indexul pentru gaze naturale sau energie electrică. Pe factura ta vei găsi: telefonul dedicat pentru transmiterea autocitirii; codul de autocitire pe care va trebui să îl introduci împreună cu indexul; în cazul în care pe factură ai mai multe locuri de consum, vei găsi detaliile în dreptul fiecărui loc de consum.