Orange: Anuntul pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT Exclusiv Acum Romanilor

Orange Anuntul Clienti Ofera GRATUIT Exclusiv Acum Romanilor

Orange ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce le ofera gratuit exclusiv astazi, daca sunt interesati de acest lucru, si asta pentru o perioada scurta de timp, iar totul pentru ca incepand de la aceasta ora transmite gratuit cursa de Formula 1 de la Singapore prin Orange Sport 3.

Orange le spune clientilor din toata Romania faptul ca daca au acces la Orange TV Go, atunci vor putea urmari intreaga cursa de Formula 1 incepand cu ora 15:00 prin intermediul platformei fara a plati vreun ban, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru toti fanii sportului cu masini puternice si rapide.

Aceasta nu este prima oara cand cei de la Orange Romania au oferit gratuit posibilitatea de a vedea cursele de Formula 1 pentru clientii din toata Romania, astfel ca vorbim despre o continuare a unor hotarari care au bucurat foarte multa lume dupa ce au fost anuntate, asa cum este si normal in asemenea cazuri.

Orange Romania ne permite sa vedem continutul din Orange TV Go atat prin intermediul website-ului care gazduieste platforma de streaming video la cerere, cat si prin intermediul aplicatiei epntru iPhone si Android, astfel ca indiferent de situatie, putem urmari totul fara probleme, daca dorim acest lucru.

Orange are pe website-ul sau informatii cu privire la modul in care putem accesa platforma sa de streaming video la cerere numita Orange TV Go, si desigur ca trebuie sa fici client cu un cont facut deja in cadrul ei pentru a vedea nu doar cursa de Formula 1 de astazi, ci si orice altceva veti mai dori sa urmariti.