WhatsApp: Schimbarea in PREMIERA Lansata Oficial pentru Milioane de Oameni

WhatsApp Schimbarea PREMIERA Lansata Oficial Milioane Oameni

WhatsApp a lansat in premiera una dintre cele mai importante schimbari care este oferita pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si din mesajul CEO-ului companiei care detine platforma de mesagerie, primul magazin complet a fost lansat in cadrul platformei de mesagerie pentru utilizatori.

WhatsApp prezinta mai jos cum vom putea sa cumparam in viitor produse direct din cadrul aplicatiei, asa cum facem din alte aplicatii ale unor magazine fizice, sau online, sau chiar din aplicatiile care ne permit sa comandam produse din hypermarket-uri, intreaga experienta fiind gandita pentru a fi cat mai simpla.

Ideea din spatele acestei noutati pentru WhatsApp Messenger este de a le oferi oamenilor o experienta cat mai simpla si mai buna pentru a beneficia de o singura aplicatie prin care sa-si poata cumpara mancare, haine, servicii, si nu numai, iar compania Facebook fix asta vrea sa ofere pentru toti cei care-i folosesc aplicatia.

WhatsApp Messenger a lansat deocamdata aceasta functionalitate doar in India, insa este de asteptat ca ea sa fie oferita inclusiv in alte tari pe masura ce mai multe companii vor deveni interesate sa le ofere oamenilor asemenea servicii, iar lumea se va obisnui sa cumpere dintr-o aplicatie de mesagerie asa cum fac din alte aplicatii oferite acum.

Astăzi, JioMart este LIVE pe WhatsApp cu prima noastră experiență de cumpărături end-to-end. Puteți să răsfoiți produse, să adăugați articolele în coș și să efectuați plata — totul într-un chat WA!

Încântați de oportunitățile pe care le oferă companiilor să construiască experiențe pe WhatsApp!