Armata Romana isi Continua Pregatirile in Capu Midia din Romania

Armata Romana isi Continua Pregatirile in Capu Midia din Romania

Armata Romana isi continua pregatirile in Capu Midia din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre Scoala de Instruire pentru Aparare Antiaeriana care pregateste viitorii soldati care vor apara cerul Romaniei, ei fiind extrem de importanti, in special in contextul razboiului din Ucraina.

Pregătirea continuă !!!

Atunci când auzim de mare și pescăruși, gândul ne duce imediat la soare și distracție.

Pentru cei care au călcat măcar o dată pragul Școlii de Instruire pentru Apărare Antiaeriană – Capu Midia (S.Ins.Ap.A.A.), aceste gânduri sunt departe de ideal, sunetul valurilor mării și apariția pescărușilor prevestesc o bună perioadă de pregătire, muncă și dor de casă, de această dată începutul exercițiului F.A. ISTRIA 22.

Anual, conform Planului cu principalele activități, militarii din compunerea Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer „General Nicolae Dăscălescu” sunt evaluați prin activități de rediscolare și modalități de răspuns la diferite posibile amenințări, toate acestea contribuind semnificativ în vederea menținerii capacității operaționale a subunităților.

De această dată, a venit rândul militarilor din compunerea Batalionului 114 Rachete Sol-Aer „Codrii Vlăsiei” și Batalionului 5 Rachete Sol-Aer„Horea” de a demonstra că pregătirea anuală cu conștiozitate și dăruire, aduce întotdeauna rezultate maxime.

La finalul activității, general de flotilă aeriană Vrăjescu Valerică, reprezentantul Statului Major al Forțelor Aeriene la activitate, alături de comandantul brigăzii, colonel Bogdan Istrate, au mulțumit militarilor pentru efortul depus în această perioadă.