Kaufland: Decizia Uriasa Adusa in ATENTIA Tuturor Clientilor din Romania

Kaufland Decizia Uriasa Adusa ATENTIA Tuturor Clientilor Romania

Kaufland aduce in atentia tuturor clientilor din Romania o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si despre care trebuie sa stii imediat, iar asta pentru ca vorbim despre multe beneficii care ne sunt oferite de catre unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania chiar in acest moment.

Kaufland le spune clientilor din Romania ca daca isi fac un Kaufland Card si isi inregistreaza in el cumparaturile facute, au sansa de a primi beneficii in cazul in care fac cumparaturi de pana la 150 de LEI, inclusiv, in fiecare saptamana, iar ele sunt destul de interesante pentru oricine este dornic sa profite de ele acum.

Daca veti face cumparaturi de minim 50 de LEI in magazinele Kaufland Romania, veti primi 50% reducere la un produs, iar atunci cand atingeri pragul de 100 de LEI veti primi un produs gratuit, insa daca veti cheltui 150 de LEI intr-o saptamana, atunci veti primi 5% reducere la un intreg cos de cumparaturi.

Kaufland Romania explica pe website-ul sau mecanismul intregii campanii pe care o desfasoara in Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca e bine sa stiti tot ceea ce transmite compania astfel incat sa aveti sansa de a va bucura de promotie si de toate beneficiile care vin la pachet cu ea chiar acum.

Lucrurile bune vin ușor, iar TU îți alegi promoția! Să alegi tot ce este mai bun este ușor, mai ales când prin Kaufland Card ai parte de reduceri, oferte personalizate și produse gratuite. Scanează Kaufland Card Digital de fiecare dată când mergi la cumpărături.

În fiecare zi de miercuri, la secțiunea ”Pentru mine” din aplicația Kaufland, găsești voucherele săptămânii. De miercuri până sâmbătă, atinge pragurile de 50, 100 și 150 de lei pe bara de progres disponibilă în aplicație, iar noi te recompensăm, pentru fiecare prag atins. Valoarea necesară pentru atingerea unui prag poate fi acumulată pe unul sau mai multe bonuri fiscale.

Kaufland Decizia Uriasa Adusa ATENTIA Tuturor Clientilor Romania alege promotie