Vladimir Putin Ingrijoreaza Lumea, ar fi Ordonat Testarea de Arme Nucleare la Granitele Ucrainei

Vladimir Putin Ingrijoreaza Lumea, ar fi Ordonat Testarea de Arme Nucleare la Granitele Ucrainei

Vladimir Putin ar fi ordonat testarea de arme nucleare la granitele Ucrainei, ceva ce desigur ca genereaza foarte multa ingrijorare in randul foarte multor tari, mai ales ca presedintele Rusiei a amenintat in repetate randuri cu faptul ca va folosi armele nucleare pentru a apara integritatea tarii pe care o conduce.

Un tren care apartine diviziei armatei ruse care administreaza arsenalul nuclear a fost observat indreptandu-se spre granitele Ucrainei, iar informatia vine la doar o zi dupa NATO si-a anuntat aliatii ca Rusia ar vrea sa testeze o racheta nucleara in Marea Neagra, dupa ce un submarin nuclear a disparut.

“Putin se pregătește să testeze arme nucleare la granițele Ucrainei. Un tren operat de divizia nucleară secretă rusă a fost văzut în centrul Rusiei îndreptându-se spre Ucraina, relatează The Times, citând un analist de apărare din Polonia, Konrad Muzyka.

Această mișcare „ar putea fi o formă de a semnala Occidentului că Moscova escaladează” sau se pregătește pentru un „exercițiu strategic de descurajare”, a spus Muzyka.”