Rusia a Mobilizat deja un Numar Impresionant de Oameni pentru Razboi

Rusia a Mobilizat deja un Numar Impresionant de Oameni pentru Razboi

Rusia a mobilizat intr-o perioada scurta de timp un numar impresionant de oameni pentru razboiul din Ucraina, iar asta in ciuda opozitiei unora, si a faptului ca altii au fugit din tara, dar chiar si asa, aproximativ 200.000 de oameni ar fi fost mobilizati pentru a fi trimisi in Ucraina pana in momentul de fata.

Numarul de oameni mobilizati pentru a fi trimisi la razboi in Ucraina acum este mai mare decat cel initial care a fost trimis in tara de catre rusi, deci daca toti ar ajunge acolo, ar fi vorba despre peste 300.000 de soldati ai armatei ruse care ar incerca sa mentina teritoriile cucerite, si sa cucereasca altele.

“Ministerul rus al Apărării susține că 200.000 de bărbați au fost deja recrutați pentru război în Ucraina. Rusia și-a îndeplinit planurile de „mobilizare parțială” cu mai mult de două treimi, recrutând 200.000 de bărbați, a informat agenția de știri rusă controlată de stat RIA Novosti, citându-l pe Serghei Șoigu.

Între timp, Ministerul Apărării al Ucrainei a declarat că peste 2.000 de soldați ruși i-au chemat să se predea în ultimele săptămâni. Potrivit Statului Major al Ucrainei, Rusia a pierdut 60.800 de militari în Ucraina până pe 4 octombrie.”