Notificarea DIGI Romania Transmisa MILIOANELOR de Clienti Romani Acum

Notificarea DIGI Romania Transmisa MILIOANELOR Clienti Romani Acum

DIGI Romania, cea mai mare companie romaneasca de telecomunicatii, le transmite milioanelor de clienti din Romania un mesaj despre care ar trebui sa stie oricare dintre ei in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie faptul ca pot vedea meciurile din Champions League in format 4K Ultra HD.

DIGI Romania spune ca in aceasta seara, incepand cu ora 22:00, putem sa urmarim pe DIGI 4K meciul de fotbal Liverpool – Rangers, unul care va fi cu siguranta extrem de interesant, foarte multi jucatori de top urmand a se infrunta in cadrul sau, mai putin Ianis Hagi, care este in continuare accidentat, din pacate.

Pentru a avea acces la DIGI 4K trebuie sa platim doar 5 LEI pe luna companiei DIGI, astfel ca oricine poate sa se bucure de posibilitatea de a vedea acest canal de televiziune si tot ceea ce este transmis prin intermediul sau in momentul de fata, destule competitii sportive fiind disponibile in mod constant.

DIGI transmite DIGI 4K doar pe televizoarele care sunt capabile sa redea continut de acest gen, asa ca uitati-va cu atentie la cerintele pentru vizualizarea acestui canal de televiziune inainte de a decide, sau nu, sa profitati de ocazie si sa il urmariti, deci e bine sa fiti atenti la tot ceea ce ne este transmis.

UEFA Champions League în Ultra HD. Vezi meciul Liverpool – Rangers, pe DIGI 4K, azi, de la 10 seara. Activează acum extraopțiunea 4K și trăiește Ultra HD cele mai mari evenimente sportive.

Activează-ți extraopțiunea 4K și ești titular în UEFA Champions League, te lupți în La Liga sau simți vibrația monopostului, direct de pe canapea. Doar 5 lei / lună.