E.ON: IMPORTANT pentru Clienti, Anuntul despre care Trebuie sa Stii

E.ON IMPORTANT Clienti Anuntul Trebuie Stii

E.ON, unul dintre cei mai mari furnizori de gaze naturale si electricitate pentru romani, le transmite clientilor din toata Romania un foarte important anunt despre care trebuie sa stie chiar acum, iar asta pentru ca la explica foarte clar cum pot plati mai multe facturi dintr-odata pentru a achita ceea ce au consumat.

E.ON explica mai jos faptul ca se poate realiza foarte rapid plata pentru facturi direct din platforma MyLine cu un cont bancar, daca facturile sunt pentru acelasi loc de consum, deci putem combina mai multe facturi la plata direct din platforma dedicata clientilor, iar banii vor fi retrasi intr-o singura plata de catre companie.

In cazul in care avem mai multe locuri de consum, cei de la E.ON Romania ne spun ca putem face platile pentru fiecare dintre ele in parte, dar separat, astfel ca trebuie sa le cautam pentru a achita banii pentru tot consumul pe care l-am inregistrat, asa cum este si normal, de altfel, in asemenea cazuri pentru romani.

E.ON Romania are pe website-ul sau mai multe informatii detaliate despre procesul de achitare a facturilor, dar e bine de stiut ca trebuie sa aveti factura electronica activata in prealabil pentru a putea achita serviciile intr-un asemenea mod, deci e bine sa faceti si acest pas inainte de a putea sa platiti facturile.

O factură, două, nouă = O singură plată. Varianta simplă – dacă facturile sunt pe același loc de consum, plătești din contul E.ON Myline cu cardul bancar, tot soldul, adică toate facturile neachitate.

Ai mai multe locuri de consum ? Selectează-le pe rând pentru a le vedea apoi cumulat în coș și introduci datele cardului bancar pentru a face plata. Simplu și rapid. Nu ai încă un cont Myline sau factura electronica activată ? Activeaza din MyLine.