Raiffeisen Bank: INGRIJORATOARE Atentionare pentru TOTI Clientii din Romania

Raiffeisen Bank INGRIJORATOARE Atentionare TOTI Clientii Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, transmite o atentionare foarte ingrijoratoare care vizeaza toti clientii din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre un mesaj care ne pune in vedere sa ne protejam datele personale impotriva oricui vrea sa ne faca rau in momentul de fata.

Raiffeisen Bank ne vorbeste mai jos despre faptul ca trebuie sa ne tinem datele bancare personale in siguranta, si departe de ochii celor care nu ar trebui sa stie despre ele, iar asta pentru ca asa ne putem asigura ca nu pierdem bani in fata hackerilor in perioada reducerilor de toamna, ceva ce oricine ar trebui sa stie.

Conform atentionarii celor de la Raiffeisen, e bine sa nu salvam datele cardurilor de debit in platformele prin care facem cumparaturi decat daca avem incredere mare in ele, iar din aplicatia pentru mobile banking a bancii ar trebui sa activam sistemul de notificari pentru fiecare tranzactie care este facuta din cont.

Raiffeisen ne recomanda deasemenea sa ne controlam cu mare atentie toate iesirile de fonduri din conturile noastre, iar asta pentru ca doar asa putem depista din timp daca au fost retrasi bani fara ca noi sa stim, si am putea anunta rapid banca pentru a se lua masuri in vederea recuperarii banilor care au fost furati.

SMART este când ești atent de unde și cum cumperi. Pentru siguranța portofelului virtual, nu salva datele cardului de debit în platforma de shopping, decât dacă ai încredere totală în platformă. Activează din aplicația de mobile banking notificarea fiecărei tranzacții pe care o faci din cont.

Controlează-ți cheltuielile cât de des, chiar în timp ce aștepți autobuzul. Află la Money Bistro SMART cum să faci shopping în siguranță, în perioada reducerilor de toamnă!