WhatsApp: Noul Abonament Special Gata de Lansare pe iPhone si Android

WhatsApp Noul Abonament Special Gata Lansare iPhone Android

WhatsApp lucreaza de ceva vreme in secret la un abonament special pentru aplicatia de mesagerie care este disponibila pentru iPhone si Android, iar acum se pare ca lansarea sa este tot mai aproape din moment ce a inceput testarea implementarii sale in versiunile beta ale aplicatiei care este dedicata afacerilor.

WhatsApp va lansa acest abonament exclusiv pentru companiile care folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata, astfel ca nu oricine va putea beneficia de ceea ce este disponibil multumita lui, iar companiile vor plati un pret nu foarte mare pentru a avea acces la functiile oferite de WhatsApp Business Premium.

Conform celor de la WhatsApp Messenger, abonamentul va oferi posibilitatea de a crea link-uri personalizate pentru a directiona clientii catre website-ul companiei, posibilitatea de a interconecta un cont cu pana la 10 dispozitive suplimentare, posibilitatea de a beneficia de mai mult spatiu de stocare in cloud-ul Facebook, si nu doar atat.

WhatsApp Messenger vrea sa genereze sume substantiale de bani de pe urma acestui abonament care nu ar trebui sa afecteze in vreun fel ceea ce este disponibil pentru utilizatorii obisnuiti din intreaga lume, dar de aici si pana la lansarea unor aboanmente pentru utilizatorii obisnuiti, probabil ca nu este o cale chiar atat de lunga.

Pe măsură ce afacerea dvs. mică crește, aveți nevoie de instrumente mai puternice pentru a o ajuta să prospere. Instrumentele WhatsApp Business Premium sunt funcții opționale plătite care vă ajută să vă gestionați afacerea și mai eficient și să atrageți mai mulți clienți.

WhatsApp Noul Abonament Special Gata Lansare iPhone Android companii

În timp ce aplicația WhatsApp Business și instrumentele sale existente vor rămâne gratuite, un abonament lunar la Premium vă oferă acces la instrumente avansate care vă pot sprijini creșterea.