BRD Romania: IMPORTANTA Notificare Oficiala cu o Hotarare Luata pentru Clienti

BRD Romania IMPORTANTA Notificare Oficiala Hotarare Luata Clienti

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, isi notifica toti clientii din tara, dar si pe cei care vor sa ii devina clienti, in legatura cu o hotarare foarte serioasa pe care a luat-o pentru toata lumea, si care se aplica de acum. Cei de la BRD Romania au decis ca ar fi cazul sa le permita clientilor existenti, sau noi, sa emita carduri de credit exclusiv online prin intermediul aplicatiei YOU BRD.

BRD Romania a anuntat totul in mod oficial chiar saptamana aceasta, emiterea 100% online a cardurilor de credit este posibila si multumita faptului ca documentatia necesara se va putea semna electronic in cativa pasi simpli, cardurile fiind livrate la adresa clientilor. Pentru a beneficia de aceasta noua metoda de emitere a cardurilor online, trebuie sa aveti veniturile inregistrate la ANAF, sau incasate direct intr-un contal bancii.

BRD Romania: IMPORTANTA Notificare Oficiala cu o Hotarare Luata pentru Clienti

BRD spune ca prin noul sistem pot fi emise carduri de credit Standard, sau Gold, care ofera inclusiv beneficii extrabancare gratuite, precum asigurarea de calatorie in strainatate, dar si diverse servicii Concierge, si acces in loung-urile unor aeroporturi. Mai mult decat atat, cei care au deja un card de credit emis de catre BRD pot cere majorarea liniei de credit actuale prin intermediul acestui sistem, deci vorbim despre beneficii substantiale de care ne putem bucura.

BRD Romania are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la creditele care pot fi accesate de catre clientii din Romania in momentul de fata, astfel ca puteti afla foarte rapid informatiile de care aveti nevoie pentru a va decide daca vreti un card de credit, sau nu. Este important sa nu uitati faptul ca e necesar sa aveti venituri legale inregistrate la ANAF, sau primite in conturi la BRD, altfel nu veti putea avea emis un card de credit pe numele vostru.

BRD nu este singura banca din Romania care ofera carduri de credit, sau care permite emiterea lor intr-un asemenea mod, asa ca puteti sa va orientati inclusiv la alte banci dupa servicii similare care ne sunt oferite chiar in acest moment.