DACIA Duster: Anuntul MAJOR privind Un Model Nou pentru Anul 2022

DACIA Duster Anuntul MAJOR Model Nou Anul 2022

DACIA Duster este in centrul unui anunt oficial foarte important de la DACIA, iar asta pentru ca a fost anuntata lansarea unei versiuni speciale a SUV-ului romanesc, una care vine ca o surpriza de la companie, ea fiind pregatita pentru livrare undeva la final de an 2022. Vorbim despre o versiune a DACIA Duster care se va numit “Mat”, cei de la DACIA facand o serie de modificari pentru SUV in ideea de a il face mai interesant pentru clienti.

DACIA Duster Mat urmeaza sa aiba o noua culoare speciala care sa scoata masina in evidenta fata tuturor celorlalte modele care sunt vandute in acest moment de catre compania romaneasca, dar deocamdata nu se stie care va fi culoarea. Mai mult decat atat, aceasta versiune speciala a DACIA Duster va avea deasemenea si toate dotarile optiunea disponibile ca echipamente standard, desigur la un pret care sa acopere includerea tuturor.

DACIA Duster: Anuntul MAJOR privind Un Model Nou pentru Anul 2022

DACIA vrea sa ofere pe aceasta versiune motorul TCe de 1.3 litri cu 150 de cai putere, care desigur ca are si o cutie automat EDC, deci vom vorbi despre o versiune a Duster care are si echipare de top, asa cum probabil isi doresc unii clienti. Versiunea aceasta Mat a Duster ar urma sa fie similara cu cea Extreme SE pe care DACIA a lansat-o cu ceva timp in urma, ea avand succes in randul unui numar destul de mare de clienti dupa ce a fost anuntata.

Duster va avea parte de o ultima versiune speciala pentru generatia actuala, iar asta pentru ca la final de an 2023 va fi lansata versiunea de generatie a 3-a, DACIA punandu-si sperantele in cresterea substantiala a vanzarilor cu acel model nou. Avand in vedere ca actuala versiune a Duster este foarte veche, avand parte de doar o serie de facelift-uri lansate de catre DACIA intre timp, era de asteptat ca o versiune noua sa vina pentru a mai atrage interesul oamenilor.

DACIA Duster este una dintre cele mai bine vandute masini cu care DACIA ataca pietele din intreaga lume, asa ca ramane sa vedem ce alte informatii oficiale vor mai fi oferite de catre companie pentru lansarea acestui model de masina.