Raiffeisen Bank: Decizia Oficiala, ce le da GRATUIT Clientilor in Romania

Raiffeisen Bank Decizia Oficiala GRATUIT Clientilor Romania

Raiffeisen Bank, una dintre principalele banci din Romania, le vorbeste clientilor din tara noastra despre ceea ce le da gratuit chiar acum, si vorbim despre beneficii majore care sunt disponibile pentru studentii care aleg sa profite de o promotie speciala in aceasta perioada de timp.

Raiffeisen Bank le spune studentilor ca multumita unei noi promotii pentru ceea ce este numit Studentocardul Mastercard, sau Mastercard Standard, le ofera gratuit in mod garantat clientilor din Romania 50 de LEI inapoi la cheltuieli de 30 de LEI, si sansa de a castiga un HUAWEI MateBook D16.

Campania pe care cei de la Raiffeisen o desfasoara in Romania este dedicata exclusiv studentilor care aleg sa profite de aceasta promotie, deci nu vorbim despre chiar orice fel de clienti, asa ca trebuie sa aveti grija, si sa profitati de tot cat timp este disponibil pentru noi in Romania.

Raiffeisen nu este singura banca la care sunt disponibile promotii speciale in aceasta perioada, ceva ce desigur ca este perfect normal, asa ca nu trebuie decat sa va orientati in functie de ceea ce doriti, si sa nu ratati viitoare promotii similare care vor fi oferite de catre banca in Romania.

Cu Studentocardul Mastercard sau Mastercard Standard, ai mereu controlul asupra banilor tai prin aplicatia Smart Mobile, plus ZERO comisioane de administrare. Daca devii client Raiffeisen si alegi cardul de debit Studentocard Mastercard sau Mastercard Standard dupa prima plata de 30 lei, noi iti dam garantat 50 lei inapoi pe card.

Mai mult, la finalul fiecarei luni de campanie poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 3 laptopuri, doar pentru tine. Vezi Regulamentul promotiei u ai inca Smart Mobile? Descarca aplicatia din App Store sau Google Play si ia-ti direct din aplicatie cardul tau de debit Mastercard.