VIDEO: Kiev a fost Bombardat de Rusia, Zeci de Oameni au fost Ucisi

VIDEO Kiev a fost Bombardat de Rusia, Zeci de Oameni au fost Ucisi

Kiev a fost bombardat in aceasta dimineata de catre armata Rusiei, cel mai probabil ca raspuns la bombardarea podului din Crimeea, iar din pacate vorbim despre zeci de morti, si mult mai multi raniti, pentru ca a fost lovita o zona centrala a capitalei Ucrainei, care dimineata era foarte aglomerata.

Rusia a bombardat inclusiv sediul companiei nationale de energie din Ucraina, si Kiev nu a fost singurul oras care a fost atacat, iar asta pentru ca bombardamente au fost inclusiv in Liov, Zitomir, Dnipro, Zaporojie, si alte regiuni din tara, foarte multe persoane fiind ucise, iar mult mai multe au fost ranite.

“Mai multe explozii au avut loc în toată capitala Ucrainei Kiev în dimineața zilei de 10 octombrie. Cratere mari cauzate de explozii pot fi văzute la intersecțiile din centrul orașului în timpul orelor de vârf și în fața Universității Naționale Shevchenko.

Mai multe explozii au fost auzite la Kiev, explozii raportate și la Lviv, Jytomyr, Hmelnytsky, Dnipro, Ternopil. Sunt raportate explozii multiple în orașe din toată țara. Martorii oculari raportează explozii puternice și întreruperi de curent în Kiev.”