Olaf Scholz si Joe Biden Critica Amenintarile Nucleare ale lui Vladimir Putin

Olaf Scholz si Joe Biden Critica Amenintarile Nucleare ale lui Vladimir Putin

Olaf Scholz si Joe Biden au calificat drept iresponsabile amenintarile nucleare pe care Vladimir Putin le face in ultima perioada, presedintele SUA si premierul Germaniei condamnand deasemenea inclusiv anexarea ilegala a celor 4 regiuni din Ucraina in urma unor refedendumuri fara acoperire legala.

Joe Biden l-a si avertizat in repetate randuri pe Vladimir Putin sa nu-si transforme amenintarile in acte reale, si sa lanseze atacuri nucleare asupra Ucrainei, iar asta pentru ca NATO va avea un raspuns ferm si dur in fata acestor dezastre pe care armata rusa le poate produce, din pacate, oricand.

“Scholz, Biden spun că amenințările nucleare ale Rusiei sunt „iresponsabile”. Președintele SUA Joe Biden și cancelarul german Olaf Scholz au condamnat anexarea ilegală de către Rusia a teritoriului ucrainean în timpul unui apel telefonic din 9 octombrie, potrivit Casei Albe.

Guvernul german a spus în declarația sa că liderii au criticat ultimele amenințări nucleare ale Kremlinului și au convenit că o lovitură nucleară ar avea consecințe grave pentru Rusia.”