Orange Transmite Meciurile din Champions League dintre Milan – Chelsea si Inter – Barcelona

Orange Transmite Meciurile Champions League Milan - Chelsea Inter - Barcelona

Orange a publicat o informare pentru clientii sai din toata tara prin care le aduce in atentie faptul ca in aceasta seara au posibilitatea de a urmari prin intermediul Orange TV Go Meciurile de fotbal din Champions League care sunt transmise prin intermediul canalelor sale de televiziune disponibile acum.

Orange le spune clientilor din Romania faptul ca transmite meciurile din Liga Campionilor prin intermediul Orange Sport 1, astfel ca puteti vedea in aceasta seara meciul de fotbal Milan – Chelsea, iar maine seara puteti vedea meciul de fotbal Barcelona – Inter, ambele incepand cu ora 22:00.

In fiecare saptamana cei de la Orange Romania transmit meciuri de fotbal de acest gen pentru clientii care platesc pentru serviciile de televiziune, dar acestea nu sunt singurele evenimente sportive care sunt transmise de catre compania de telecomunicatii pentru clientii sai din Romania.

Orange Romania transmite deasemenea inclusiv curse de Formula 1, sau alte tipuri de evenimente sportive, astfel ca nu trebuie decat sa ne uitam cu foarte mare atentie la tot ceea ce este disponibil pentru vizualizare, insa desigur daca avem si acces la evenimentele care sunt transmise pentru noi acum.

Nu rata meciurile din Liga Campionilor, precum Milan-Chelsea, astăzi de la ora 22:00 pe Orange Sport 1, sau Barcelona – Inter, miercuri de la 22:00 pe Orange Sport 1, dar și multe altele pe canalele Orange Sport, disponibile cu #OrangeLove.