BRD Romania le da GRATUIT Clientilor Vouchere eMAG, Cum le Poti Obtine

BRD Romania le da GRATUIT Clientilor Vouchere eMAG, Cum le Poti Obtine

BRD Romania isi surprinde clientii din toata tara cu o decizie foarte importanta prin care le ofera gratuit clientilor ceva de care oricare dintre ei ar trebui sa se bucure chiar acum, pentru ca are o serie de premii extrem de interesante pe care le putem castiga, daca suntem dornici de acest lucru.

BRD Romania a pornit aceasta campanie speciala de ceva vreme pentru clientii din Romania, si puteti vedea mai jos ca vorbim despre 10 carduri cadou de la eMAG in valoare de 1.500 de LEI, dar si 100 de genti de bumbac cu ilustratii originale, desentate de catre artisti din Romania pentru campanie.

Pentru a putea participa la aceasta campanie, e necesar doar sa va luati un card de credit Mastercard de la BRD, sa il folositi, si apoi sunteti inscrisi in aceasta campanie speciala, deci merita sa aveti in vedere ceea ce se ofera in momentul de fata, pentru ca nu e ceva tocmai de ignorat, in final.

BRD desfasoara aceasta campanie speciala doar pana in data de 10 noiembrie, astfel ca nu avem foarte mult timp la dispozitie pentru a profita de tot, dar merita sa fim atenti la ceea ce explica banca pe website-ul sau, insa luati decizia doar dupa ce veti citi si conditiile de utilizare ale cardurilor de credit.

CARDUL DE CREDIT BRD MASTERCARD TE SCAPĂ DE CONCESII! Ai fost acolo: când ești la cumpărături, constați că trebuie să renunți la ceva. Și-ajungi să nu-ți cumperi chiar ce-ți dorești cu adevărat, ci pe-aproape. N-ar fi mai simplu să-ți iei Cardul de Credit BRD Mastercard 100% online și să lași concesiile în spate ?

Până pe 10 noiembrie, ia-ți cardul de credit și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 carduri cadou eMAG, în valoare de 1.500 de Lei. Poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele 100 de genți de bumbac cu ilustrații originale, desenate de artiști români.