E.ON Romania: Notificarea IMPORTANTA pentru Toti Clientii din Tara

E.ON Romania Notificarea IMPORTANTA Toti Clientii Tara

E.ON, una dintre cele mai mari companii din Romania care furnizeaza electricitate si gaze naturale, a publicat o notificare despre care foarte multi clienti din Romania ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceva care nu ar trebui sa fie trecut cu vederea de multi dintre ei.

E.ON le vorbeste clientilor din Romania despre faptul ca in cazul in care uita sa transmita indexul autocitit pentru consumul pe care-l inregistreaza in locatia lor, facturarea se va face in baza conventiei de consum actualizata pe care compania o are pentru clientii din toata tara, si care poate fi modificata online.

Conform celor de la E.ON Romania, aceasta conventie de consum reprezinta un estimat al consumului lunar de energie pe care il inregistram in locatia noastra, astfel ca daca sunt stabilite in mod corect, si real, atunci la regularizare nu ar trebui sa fie vorba despre diferente mari fata de consumul estimat de noi.

E.ON Romania se bazeaza pe aceasta conventie de consum de fiecare data cand nu avem un index lunar trimis pentru a se emite o factura pentru serviciile pe care ni le ofera, deci e bine sa aveti in vedere actualizarea conventiei pentru a fi siguri ca platiti exact atat cat trebuie cand vine vorba despre electricitate si gaze naturale.

Nu trebuie să îți faci griji. Pentru astfel de situații, asigură-te că ai o convenție de consum actualizată. Astfel, factura ta de estimare, va fi mai apropiată de consumul real. Vezi la ce te mai ajută convenția de consum aici.

Convenţia/programul de consum reprezintă estimarea cantităţii de energie (electricitate/gaz) pe care o consumi lunar, în kWh/mc. Acestea trebuie stabilite în baza unui istoric și în funcție de nevoile tale, astfel încât să fie cat mai aproape de consumul tău lunar real.