BANCA Transilvania: Decizia IMPORTANTA Transmisa Clientilor din Romania

BANCA Transilvania Decizia IMPORTANTA Transmisa Clientilor Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare banca romaneasca, le vorbeste romanilor din toata tara despre una dintre masurile foarte importante pe care a decis sa le ia pentru noi, iar asta pentru ca este vorba si despre beneficii pe masura. Cei de la BANCA Transilvania vorbesc despre dobanzile noi pe care le ofera pentru depozitele in LEI si in EURO pentru clientii din toata Romania, ceva extrem de benefic pentru oamenii care vor sa faca economii.

BANCA Transilvania a anuntat acum cateva saptamani bune dobanzi mai mari pentru depozitele pe care le fac romanii in LEI si EURO, insa acum vorbim despre procente si mai mari pentru cei care vor sa isi tina banii in conturi ale bancii. Cei de la BANCA Transilvania le spun romanilor ca dobanzile in LEI variaza in functie de perioada: astfel ca pentru o luna dobanda e 5.75%, pentru 3 luni e 6.5%, pentru 6 luni e 7%, pentru 12 luni e 7.25%, pentru 24 luni de 7.75%, iar pentru 36 de luni e 8.5%.

BANCA Transilvania: Decizia IMPORTANTA Transmisa Clientilor din Romania

BANCA Transilvania are cateva mentiuni cu privire la dobanzile variabile si progresive despre care trebuie sa stiti, insa toate aceste procente se acorda annual, indiferent de perioada pentru care vreti voi sa faceti depozitul respectiv. In cazul dobanzilor in euro, cei de la BANCA Transilvania ofera 1% pentru 6 luni, 1.5% pentru 12 luni, 2% pentru 24 de luni, sau 2.5% pentru 36 de luni, deci totul variaza in functie de durata aleasa de catre clienti.

BANCA Transilvania are deasemenea dobanzi bune pentru depozitele in dolari, acestea fiind de 2% pentru o luna, 2.5% pentru 3 luni, 3% pentru 6 luni, sau 3.5% pentru 12 luni, deci exista motive sa va pastrati banii si in aceasta moneda. Pe website-ul celor de la BANCA Transilvania exista si informatii cu privire la modalitatile in care se pot face depozitele, sau cum se acorda dobanzile, asa ca este foarte important sa cititi tot ceea ce scrie acolo acum.

BANCA Transilvania nu e singura banca la care sunt oferite depozite mai avantajoase pentru clientii din Romania, asa ca daca aveti economiile la alta banca, ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la ceea ce este oferit si din alte parti in momentul de fata.