Parlamentul European Sustine Sporirea Ajutorului Militar catre Ucraina

Parlamentul European Sustine Sporirea Ajutorului Militar catre Ucraina

Parlamentul European cere cresterea asistentei militare care este acordata Ucrainei in momentul de fata, iar asta pentru ca e nevoie de mai mult ajutor pentru ca tara sa poata face in continuare fata atacurilor care vin din partea Rusiei.

“Parlamentul European solicită sporirea masivă a asistenței militare acordate Ucrainei!

Eurodeputații îndeamnă toate țările și organizațiile internaționale să condamne fără echivoc așa-zisele referendumuri din Ucraina și încercarea Rusiei de a dobândi teritorii prin forță.

Într-o rezoluție adoptată săptămâna trecută, eurodeputații afirmă că rezultatele așa-ziselor referendumuri, desfășurate sub amenințarea armelor, pentru a anexa regiunile Donețk, Kherson, Luhansk și Zaporizhzhia sunt „nule și neavenite” și solicită statelor membre să adopte sancțiuni suplimentare severe.

Aceștia avertizează că amenințările recente ale Rusiei de a utiliza arme nucleare sunt iresponsabile și periculoase, solicitând statelor membre și partenerilor internaționali să pregătească un răspuns rapid și decisiv în cazul în care Rusia lansează un atac nuclear asupra Ucrainei.”