WhatsApp face in SECRET Inca 2 Modificari in Aplicatia pentru iPhone si Android

WhatsApp face SECRET Inca 2 Modificari Aplicatia iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, face o schimbari importante despre care ar trebui sa stie miliardele de utilizatori care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim despre noutati care vor avea impact. Cei de la WhatsApp implementeaza in primul rand o modificare in baza careia link-urile care sunt incluse in cadrul statusurilor pe care le publicam vor fi recunoscute si vor deveni accesibile.

WhatsApp a implementat de ceva vreme posibilitatea de a scrie link-uri catre website-uri in statusuri, dar fara a recunoaste efectiv respectivul link, si a ne oferi posibilitatea de a il accesa direct din cadrul aplicatiei, daca dorim asta. Incepand cu cea mai noua versiune beta a aplicatiei pentru Android, cei de la WhatsApp Messenger au implementat optiunea de a accesa link-uri din statusuri, chiar daca acestea doar au fost scrise ca si adnotare.

WhatsApp face SECRET Inca 2 Modificari Aplicatia iPhone Android link status

WhatsApp face in SECRET Inca 2 Modificari in Aplicatia pentru iPhone si Android

WhatsApp Messenger nu se rezuma doar la atat, iar asta pentru ca le ofera utilizatorilor versiunii pentru afaceri a aplicatiei posibilitatea de a accesa o noua sectiune speciala care a fost inclusa in cadrul aplicatiei, ea oferind acces la o varietate de functii. Vorbim despre un meniu care ofera in WhatsApp Messenger Business acces la o sectiune numita Business Tools, prin ea putand fi vazute foarte rapid toate optiunile pentru administrarea unei afaceri.

WhatsApp face SECRET Inca 2 Modificari Aplicatia iPhone Android business tools

WhatsApp le ofera companiilor posibilitatea de a se folosi de aceasta aplicatie pentru a-si administra afacerile si produsele pe care le vand prin intermediul platformei de mesagerie, astfel ca vorbim despre o veste buna cu integrarea acestei noi schimbari. Ea desigur ca vine in urma foarte multor cereri facute de catre foarte multi oameni, dar nu mai e o surpriza pentru nimeni faptul ca WhatsApp Messenger integreaza greu modificari de acest gen.

WhatsApp mai face si alte schimbari majore pentru toata lumea in momentul de fata, astfel ca trebuie sa avem rabdare pentru ca toate aceste noutati sa ne fie oferite in mod oficial, chiar daca asta va mai dura ceva timp, in final.