E.ON Romania: IMPORTANTA Informare Oficiala care Vizeaza Clientii Tarii

E.ON Romania IMPORTANTA Informare Oficiala Vizeaza Clientii Tarii

E.ON, una dintre companiile cele mai mari de la care romanii cumpara electricitate si gaze naturale, are o informare oficiala extrem de importanta pentru milioanele de clienti, aceasta fiind deja publicata in cadrul website-ului companiei din Romania, si e bine sa stiti despre ce anume vorbeste ea.

E.ON vorbeste in cadrul website-ului sau despre ceea ce se intampla daca nu platim o factura pana la scadenta, iar asa pentru ca din ziua urmatoare scadentei se inregistreaza dobanzi penalizatoare in cuantum de 0.04% pe zi, acestea trebuind achitate suplimentar fata de valoarea pe care o are factura.

Conform celor de la E.ON Romania, toti clientii vor fi notificati cu 15 zile inainte sa fie deconectati de la servicii, astfel ca nu se va intampla acest lucru fara ca voi sa stiti, sau sa aveti ocazia de a va plati facturile pentru servicii, deci daca sunteti atenti la mesaje, n-ar trebui sa treceti prin aceasta situatie.

E.ON Romania spune deasemenea ca acel preaviz de 15 zile va contine inclusiv sumele penalizatoare care au fost percepute de catre companie, si le puteti plati foarte usor din website-ul companiei, la banca, sau la ghiseele sale, in aceasta ultima situatie nefiind perceput vreun comision pentru procedura.

Ce se întâmplă dacă nu plătești până la scadență? Din ziua următoare scadenței, calculăm dobânzi penalizatoare în cuantum de 0,04% pe zi, iar apoi, oricând după scadență, te putem notifica cu 15 zile înainte de întreruperea efectivă a alimentării cu energie, printr-un preaviz.

Acesta va conține sumele datorate, data la care OD poate sista furnizarea, costuri deconectare/reconectare. Cum plătești factura de consum? Din contul E.ON Myline, cu cardul bancar sau numerar la magazin, fără niciun comision.