Rusia a Luat o Decizie RADICALA care a Speriat Multi Europeni

Rusia a Luat o Decizie RADICALA care a Speriat Multi Europeni

Rusia a luat o decizie extrem de serioasa care arata cat de grave sunt amenintarile nucleare facute de catre Vladimir Putin in ultima perioada, iar asta pentru ca liderul de la Kremlin a hotarat sa transfer 11 bombardiere strategice ruse in peninsula Kola, la 32 de kilometri de granita cu Norvegia.

Rusia are in baza aeriana Olenya din peninsula Kola bombardiere strategice cu raza lunga de actiune Tu-160, Tu-95, si nu numai, ele putand lovi cu bombe nucleare tinte din toata Europa, dar si SUA, insa este de mentionat faptul ca si SUA, sau alte tari europene au avioane similare capabile sa atace Rusia.

“Imaginile din satelit arată 11 bombardiere strategice rusești aproape de granița cu Norvegia. Rusia a mutat avioane bombardiere strategice în peninsula Kola, la 32 de kilometri de granița cu Norvegia, potrivit imaginilor prin satelit obținute de Faktisk, un site norvegian de verificare a faptelor.

Imaginile bazei aeriene rusești Olenya din Peninsula Kola, lângă granița cu Norvegia, arată o prezență crescută a bombardierelor strategice cu rază lungă de acțiune, inclusiv Tu-160 și Tu-95.

Avioanele au capacitatea de a ataca ținte în SUA și toată Europa cu bombe nucleare. Avioanele sunt de obicei staționate la Baza Aeriană Engels, la 720 de kilometri sud-est de Moscova, relatează Faktisk.”