Enel: Noua si IMPORTANTA Informare Transmisa Clientilor Romani

Enel Noua IMPORTANTA Informare Transmisa Clientilor Romani

Enel, una dintre companiile cele mai mari din Romania care furnizeaza romanilor energie electrica si gaze naturale, a publicat o informare extrem de importanta nu doar pentru clientii proprii, ci pentru toti romanii, iar asta pentru ca ne aduce in atentie reciclarea electronicelor de care nu mai avem nevoie.

Enel le vorbeste mai jos romanilor despre importanta reciclarii produselor electronice pe care nu le mai folosi, iar daca ele nu mai functioneaza, sa alegem donarea lor in cazul in care dorim sa le aruncam, ideea principala fiind evitarea aruncarii direct la gunoi a prodselor electronice nefolosite.

Mai mult decat atat, Enel Romania recomanda deasemenea doar achizitia de produse care sunt cat mai eficiente din punct de vedere energetic, iar asta pentru ca economisim pe termen lung multumita consumului redus de curent, dar in acelasi timp protejam si natura multumita aceluiasi consum redus.

Enel Romania are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la beneficiile pe care le aduce reciclarea, dar si alegerea produselor electronice care sunt eficiente din punct de vedere energetic, astfel ca daca sunteti interesati de detalii de acest gen, ar fi bine sa le cititi pe toate pe website-ul companiei de energie.

De Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice alege să donezi echipamentele electrice și electronice pe care vrei să le înlocuiești sau de care nu mai ai nevoie. Susține și tu, prin alegerile pe care le faci, un viitor sustenabil!

Dacă dorești să achiziționezi altele noi, optează mereu pentru cele eficiente energetic ca să faci economie pe termen lung și să reduci impactul asupra naturii. Înainte să iei o decizie, descoperă și portofoliul nostru de produse pe care le poți cumpăra în tranșe egale, direct pe factura de energie.