WhatsApp a LANSAT Oficial 3 Schimbari MARI pentru iPhone si Android

WhatsApp LANSAT Oficial 3 Schimbari MARI iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a anuntat in mod oficial lansarea a 3 schimbari majore pentru iPhone si Android, iar multumita lor ne putem bucura acum de o serie de functii pe care le asteptam de mult. Prima schimbare pe care WhatsApp o ofera este posibilitatea de a crea link-uri pentru apelurile pe care le facem, astfel incat oricine sa poata intra in ele pentru a participa la conversatiile noastre.

WhatsApp a anuntat ca va oferi aceasta schimbare de ceva vreme, iar acum ea este disponibila in mod oficial pentru toata lumea, link-urile putand fi create foarte usor din sectiunea in care vedem apelurile pe care le-am initiat, sau primit. Partea buna a acestei schimbari este ca oricine poate intra in apelul respectiv facut prin WhatsApp, chiar daca acea persoana nu se afla in agenda noastra de contacte, iar aceasta este o schimbare extrem de importanta.

WhatsApp a LANSAT Oficial 3 Schimbari MARI pentru iPhone si Android

WhatsApp Messenger a anuntat deasemenea faptul ca incepand cu cea mai recenta versiune oficiala a aplicatiei pentru telefoane mobile putem sa reactionam la orice fel de statusuri care au fost publicate de catre alte persoane, si pe care le putem vedea. Reactiile care sunt disponibile in cadrul WhatsApp Messenger pentru reactii sunt chiar cele care sunt disponibile pentru mesajele pe care le primim de la alte persoane, ideea in sine fiind una extrem de interesanta.

“Acum puteți crea și partaja un link pentru apelul dvs. WhatsApp din fila Apeluri. Acum numai administratorii vor fi notificați când părăsiți un grup. Administratorii grupului pot acum șterge mesajele altora pentru toată lumea. Toți participanții pot vedea cine l-a șters. Acum puteți reacționa cu ușurință la o postare de stare folosind Reacții de stare. Puteți anula „Ștergerea pentru mine” pentru câteva secunde.”

WhatsApp Messenger a implementat deasemenea si o alta functie speciala care ne permite sa anulam stergerea unui mesaj din conversatia noastra, astfel ca daca am sters din greseala un mesaj, avem cateva secunde la dispozitie pentru a anula actiunea. Aceasta este una dintre cele mai importante si mai bune schimbari pe care WhatsApp a facut-o pentru iPhone si Android pana in momentul de fata, si este ceva care va fi extrem de util pe viitor.

WhatsApp mai are pregatite si alte modificari importante pentru utilizatorii din intreaga lume, insa ramane de vazut cat va dura pana cand toate vor fi disponibile in mod oficial, pentru ca toate au nevoie de timp pentru a fi pregatite de lansarea oficiala.